U bent hier: Home » Nieuws

Nieuws GO! kleuterschool 't Kawautertje.

Activiteiten op 24/03/2020

  • Schorsing van de lessen (14/03 tot 03/04) Beste ouder(s)/opvoedingsverantwoordelijke(n) Beste leerling Om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken, worden alle lessen geschorst vanaf 14 maart tot en met 3 april 2020. Voor de leerlingen van wie de ouders beiden buitensh...Lees meer »

  • Aangepaste werking CLB GO! Rivierenland (16/03 tot 03/04) Beste leerlingen en ouders, GO! CLB Rivierenland en al haar medewerkers blijven aan het werk de komende weken en blijven dus bereikbaar voor vragen. De genomen maatregelen in het kader van het Covid-19 virus vragen wel heel wat aanpassinge...Lees meer »

  • Eerste Hulp Bij Quarantaine! (17/03 tot 03/04) Beste ouders, Er verschijnen zinvolle en leuke activiteiten op social media en verschillende websites om jullie kapoenen bezig te houden. We bundelen ze hier. Veel plezier! Juf Natasja startte met filmpjes. Bekijk ze zeker op onze Facebook...Lees meer »

  • Betreft : Update corona (24/03) Beste meisjes en jongens Beste ouders Hoe gaat het ondertussen met jullie? Wij hopen dat iedereen gezond is en een beetje zijn draai vindt in deze crisistijd. Voor de kinderen van de derde kleuterklas heeft juf Viviane een bundel gem...Lees meer »

Bekijk oudere berichten