U bent hier: Home » Info » Praktische info

Knabbeltijd

Tijdens de knabbeltijd eten wij ons stukje fruit of eten we onze koek of boterham op en drinken we onze drankjes leeg. We stimuleren op school het drinken van water, water is tenslotte de beste dorstlesser! We brengen onze koek (met zo weinig mogelijk chocola) mee in een doosje en gebruiken herbruikbare flesjes of drinkbussen, zodat er op school geen afval is. Het fruit brengen we ook, indien nodig, geschild mee in een doosje. 's Morgens leggen wij onze knabbel in de juiste kom. Vergeet er alvast thuis de naam van uw kapoen niet op te schrijven.
Op maandag is het onze vaste fruitdag: Dan brengen wij zowel in de voor- als namiddag alleen fruit mee naar school! En ook op woensdag eten wij alleen een stukje fruit.

Eten op school

Wanneer u geen opvang heeft voor uw kleuter kan u een eigen lunchpakket meegeven en tickets kopen zodat uw kleuter kan blijven eten op school.

Eigen lunchpakket + een drankje van de school = €0,80/dag

Tickets worden aangekocht op donderdagmorgen en zo vlug mogelijk mee naar huis gegeven. U dient elke ochtend een ticket af te geven aan de klasjuf.

Opvang

Voor- en naschoolse opvang wordt verzorgd door BKO 't Appelboompje, een initiatief voor buitenschoolse kinderopvang, erkend en gesubsidieerd door Kind & gezin. 

Kinderen van 2.5 jaar tot 12 jaar kunnen hier terecht om te ontspannen, zichzelf te zijn, leuke spelletjes te ontdekken en met anderen te spelen.

Ze voorzien voorschoolse (vanaf 7.00 uur) en naschoolse (tot 18.00 uur) opvang voor kinderen uit alle scholen in Willebroek.

Het vervoer tussen school en opvang wordt door onze dienst georganiseerd.